Revenir au menu principal
Affichage
LED Kijklijsten | Europel

Presenteer jouw poster op een opvallende en representatieve manier met de LED kijklijsten van Europel. Kies uit de kliklijst of magnetische posterlijst. Bestel nu en profiteer van de topkwaliteit en snelle levering.
Produits par page

 

LED kijklijsten
Wil je op een opvallende manier jouw posters of afbeeldingen presenteren? Dan is de LED kijklijst van Europel de perfecte oplossing voor jou! Deze kliklijst is voorzien van LED-verlichting waardoor jouw presentatie nog meer opvalt en extra aandacht trekt. Bij Europel bieden we jou graag de keuze tussen twee soorten LED kijklijsten: de kliklijst en de magnetische posterlijst.


LED Kliklijst: Easy-Click systeem
De LED kliklijst is voorzien van een Easy-Click systeem, waardoor het wisselen van posters zeer eenvoudig is en je snel kunt inspelen op de laatste ontwikkelingen en trends. De kliklijst is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een helder transparant ontspiegeld voorzetfolie om jouw poster te beschermen tegen vuil en vocht. Het profiel heeft een verstekhoek voor een perfecte afwerking.

LED magnetische posterlijst
De LED magnetische posterlijst heeft een moderne uitstraling en is voorzien van een geïntegreerd lasergestuurd paneel van acryl voor een gelijkmatige lichtverdeling. Dankzij de magnetische voorkant kun je eenvoudig en snel je grafische presentatie veranderen.

Geschikt voor diverse locaties
De LED kijklijsten zijn geschikt voor diverse locaties zoals beurzen, winkels, restaurants, hotels, kantoren en meer. Door de LED-verlichting valt jouw presentatie extra op en trekt het de aandacht van jouw doelgroep. Met deze kijklijst presenteer jij jouw posters en afbeeldingen op een professionele manier en maak je een blijvende indruk op jouw klanten.

Op zoek naar nog meer presentatiemiddelen? Bekijk dan eens:

Stoepborden
Ophangsystemen