Revenir au menu principal
Affichage
Badges met speld| Europel

Naambadges met speld bestellen? Bij Europel vind je een groot aanbod transparante naambadges met speld. Bekijk het aanbod of neem contact op
Produits par page

 

Naambadges met speld
Op zoek naar hoogwaardige naambadges met speld? Bij Europel vind je een breed assortiment aan transparante naambadges die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Of je nu een grote oplage nodig hebt voor een congres of een kleinere oplage voor een team op een beurs, Europel heeft de oplossing voor jou. Wil je advies over onze producten of assistentie bij het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op.


Diverse soorten badges met speld verkrijgbaar
De badges van Europel worden in verpakkingen van 24 stuks geleverd. Naast badges met speld of clip heb je bij Europel een ruime keuze. Zo hebben wij ook in ons assortiment:

Badges met bretelclip
Badges met koord
Magnetische badges
Uitdeelplateaus

In ons assortiment vind je transparante naambadges, gemaakt van helder PVC of soepel PVC.

Waarom bestellen bij Europel?
Europel Business Products is sinds 1990 expert in kantoor- en presentatie artikelen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in professionele presentatie en organisatieconcepten zijn we in staat snel in te spelen op de laatste ontwikkelingen en trends. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. We hebben het logistieke proces geheel in eigen huis, waardoor we snel transparante naambadges kunnen leveren.

Naambadges bestellen?
Wil je naambadges bestellen of heb je vragen over onze producten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons gemotiveerde team staat klaar om je te helpen. Bij Europel hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, betrokkenheid en snelle service. Bestel vandaag nog jouw badges met speld bij Europel en maak indruk op je gasten tijdens elke gelegenheid.