Revenir au menu principal
Affichage
Kliklijsten bestellen? Ontdek de snelle service van Europel

Kliklijsten zijn ideaal als je regelmatig en eenvoudig een nieuwe boodschap wilt presenteren. Kliklijsten bestellen? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op
Produits par page
  1 2 3

 

Kliklijsten bestellen bij Europel?

Kliklijsten zijn een ideale manier om posters of andere afbeeldingen te presenteren. Door het klik-systeem kun je eenvoudig de inhoud van de lijst verwisselen. Zo kun je altijd nieuwe aanbiedingen, menu-items of andere zaken uitlichten. Wil je kliklijsten bestellen? Neem dan contact met ons op.

De juiste kliklijsten
Elke boodschap vraagt zijn eigen presentatie. Daarom vind je bij Europel een ruim aanbod kliklijsten, in verschillende vormen en groottes. Zo hebben we naast de standaard kliklijsten ook kliklijsten op voet en kliklijst accessoires.

Kliklijsten aan de muur
Binnen ons aanbod standaard kliklijsten heb je de keuze uit drie soorten frames:

Aluminium frames
Gekleurde frames
Poedercoated frames

Onze lijsten worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Stoepborden met kliklijst
Naast de ophangbare kliklijsten bieden wij ook stoepborden met kliklijsten aan. Met deze borden trek je meteen de aandacht van voorbijgangers. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de stoepborden te personaliseren.

Waarom kiezen voor Europel?
Europel Business Products is sinds 1990 expert in kantoor- en presentatieartikelen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in professionele presentatie en organisatieconcepten zijn we in staat snel in te spelen op de laatste ontwikkelingen en trends. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. We hebben het logistieke proces geheel in eigen huis, waardoor we transparante kliklijsten snel kunnen leveren.

Kliklijsten op maat bestellen?
Wist je dat je ook kijklijsten op maat kunt bestellen bij Europel? Wij personaliseren de kijklijsten geheel naar wens. Wil je kliklijsten (op maat) bestellen of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons gemotiveerde team staat klaar om je te helpen. Persoonlijk contact, betrokkenheid en snelle service staan bij ons voorop.