Revenir au menu principal
Affichage
Showalbums voor een professionele presentatie| Europel

Presenteer jouw documenten op een professionele manier met onze showalbums verkrijgbaar in diverse formaten. Bestel nu bij Europel en maak indruk!
Produits par page
  1 2

 

Showalbums A5, A4 en A3
Met de showalbums van Europel geef je jouw documenten een professionele uitstraling. Onze showalbums zijn ideaal voor gebruik op kantoor, in hotels, scholen en andere openbare ruimtes. Onze showalbums zijn verkrijgbaar in A5, A4 en A3, zowel liggend als staand. Kies uit klassieke showmappen of flipover mappen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Soorten showmappen
Ons assortiment bestaat uit zowel klassieke als flip-over showalbums. Onze klassieke Rillstab showmappen zijn perfect voor het presenteren van documenten in een map. Het transparante folie beschermt jouw documenten en houdt ze netjes op hun plaats. De showmappen zijn verkrijgbaar in A4 en A3, zowel liggend als staand. Onze flipover mappen zijn ideaal voor het rechtopstaand presenteren van documenten. Plaats eenvoudig jouw flip-over papier in de map. Hierdoor kunnen jouw ideeën en presentaties duidelijk worden weergegeven en georganiseerd. De flipover mappen zijn ook verkrijgbaar in A4, A4 en A3, zowel liggend als staand.

Praktisch, stijlvol en duurzaam
Onze showalbums zijn eenvoudig te gebruiken. Plaats jouw documenten in de map en je bent klaar om te presenteren. Het ontwerp is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en duurzaam. Zo blijven jouw documenten netjes en georganiseerd. Op zoek naar nog meer manieren om jouw documenten te presenteren? Bekijk onze klemborden, kijklijsten en folderstandaards.

Showalbums bestellen bij Europel
Bestel jouw showalbums nu bij Europel en presenteer jouw documenten op een professionele manier. Op zoek naar showalbums op maat? Europel personaliseert presenteermiddelen op maat. Onze showalbums zijn te personaliseren om zo aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.