Revenir au menu principal
Affichage
Klemborden in diverse formaten | Europel

Op zoek naar klemborden voor jouw restaurant, hotel of vergadering? Europel biedt klemborden in A3, A4 en A5 formaat. Bestel nu en geef jouw documenten een professionele uitstraling.
Produits par page

 

Klemborden: professioneel en praktisch
Klemborden zijn een handig hulpmiddel voor het presenteren en vasthouden van documenten tijdens vergaderingen, in de horeca of op andere locaties. Met de klemborden van Europel geef je jouw documenten een professionele uitstraling. Onze klemborden zijn geschikt voor gebruik in onder andere kantoren, hotels, restaurants. Dankzij de stevige klem blijft het document goed vastzitten, zelfs als je onderweg bent.


Verkrijgbaar in verschillende formaten
Onze klemborden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder A3, A4 en A5. Hierdoor kun je de keuze van jouw klembord afstemmen op jouw specifieke wensen en behoeften. Bovendien zijn de klemborden gemakkelijk te gebruiken en kun je er verschillende soorten documenten mee presenteren, van menukaarten tot notities en contracten.

Eenvoudig in gebruik
Onze klemborden zijn lichtgewicht en gemakkelijk te dragen. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik onderweg, bijvoorbeeld bij het presenteren van offertes aan potentiële klanten. Daarnaast zijn ze voorzien van een stevige klem die het document goed op zijn plaats houdt. Onze klemborden zijn duurzaam en gaan lang mee.

Op zoek naar nog meer presentatiemiddelen? Bekijk eens onze:
LED infolijsten
Bewegwijzering
Afzetsystemen

Klemborden bestellen?
Bestel nu klemborden bij Europel en presenteer jouw documenten op professionele wijze. Ook voor maatwerk van presentatiemiddelen ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze klemborden of andere presentatiemiddelen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.