Revenir au menu principal
Papier
Kunstenaarspapier| Europel

Ontdek ons assortiment kunstenaarspapier, waaronder aquarelpapier, tekenpapier, olieverfpapier en bristolpapier. Bekijk het assortiment en bestel.

Produits par page
  1 2

 

Kunstenaarspapier
Bij Europel vind je een uitgebreid assortiment kunstenaarspapier voor diverse creatieve toepassingen. Of je nu een aquarellist, tekenaar, olieverfschilder of illustrator bent, wij hebben het juiste papier voor jouw artistieke creaties. Ons assortiment omvat onder andere hoogwaardig aquarelpapier, tekenpapier, olieverfpapier en bristolpapier.

Aquarel- en acrylverfpapier
Ontdek ons aquarelpapier van topkwaliteit, speciaal ontworpen om de waterverftechnieken tot hun recht te laten komen. Het absorberende oppervlak zorgt voor levendige kleuren en een goede verfcontrole. Ons aquarelpapier is verkrijgbaar in verschillende gramsgewichten en texturen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past.

Tekenpapier
Voor tekenaars en schetsliefhebbers bieden we een breed scala aan tekenpapier. Kies uit verschillende formaten en texturen om jouw schetsen en tekeningen tot leven te brengen. Het stevige oppervlak van ons tekenpapier zorgt voor optimale controle en expressie van lijnen en details.

Olieverfpapier
Ons olieverfpapier is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van olieverfschilders. Het papier is behandeld met een speciale coating die de olieverf goed vasthoudt en een gelijkmatige droging bevordert. Hierdoor kun je levendige en duurzame olieverfschilderijen creëren.

Bristolpapier
Voor gedetailleerde illustraties en grafisch werk bieden we bristolpapier van hoge kwaliteit. Het gladde oppervlak en de stevige structuur maken het ideaal voor inkten, markers en potloden. Ons bristolpapier zorgt voor scherpe lijnen en heldere kleuren, waardoor jouw illustraties tot leven komen.

Bestel kunstenaarspapier bij Europel
Ontdek ons assortiment kunstenaarspapier en geef vorm aan jouw artistieke visie. Bestel nu bij Europel en geniet van hoogwaardige papieren die speciaal zijn ontworpen voor kunstenaars. Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste kunstenaarspapier voor jouw projecten.