Revenir au menu principal
Affichage
Naambadges bestellen? Snelle levering van Europel

Naambadges bestellen? Bij Europel vind je een groot aanbod transparante naambadges met clips, spelden en meer. Bekijk het aanbod of neem contact op


Produits par page
  1 2

 

Wil je naambadges bestellen? Europel heeft een ruim aanbod transparante naambadges voor diverse gelegenheden.

Denk bijvoorbeeld aan een grote oplage voor een congres, of juist een kleinere oplage voor een team op de beurs. Wil je advies over onze producten of assistentie bij het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op.

Divers aanbod in badges


Wil je naambadges kopen? Naast de reguliere badges met speld of clip heb je bij Europel een ruime keuze. Zo hebben wij ook in ons assortiment:


 • Badges met bretelclip

 • Badges met koord

 • Magnetische badges

 • Uitdeelplateaus

 • In ons assortiment vind je transparante naambadges, gemaakt van helder PVC of soepel PVC.

  Waarom bestellen bij Europel?


  Europel Business Products is sinds 1990 expert in kantoor- en presentatie artikelen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in professionele presentatie en organisatieconcepten zijn we in staat snel in te spelen op de laatste ontwikkelingen en trends. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. We hebben het logistieke proces geheel in eigen huis, waardoor we snel transparante naambadges kunnen leveren.
  Naambadges bestellen?
  Wil je naambadges bestellen of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons gemotiveerde team staat klaar om u te helpen. Persoonlijk contact, betrokkenheid en snelle service staan bij ons voorop.