Revenir au menu principal
Affichage
Posterhouders in A3 en A4 formaat | Europel

Presenteer jouw folders en prijskaarten op een professionele manier met de posterhouders van Europel. Ontdek ons assortiment.
Produits par page

 

Posterhouders A3- of A4-formaat
Bij Europel begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw bedrijf of organisatie professioneel te presenteren. Daarom bieden we een assortiment van posterhouders aan, beschikbaar in A3- en A4-formaat. Onze posterhouders zijn voorzien van twee ophangingen aan de bovenzijde en zijn gemaakt van hoogwaardig en glashelder acrylaat.


Professionele presentatie van jouw folders en prijskaarten
Onze posterhouders zijn ideaal voor het presenteren van folders en prijskaarten in bijvoorbeeld winkels, horeca gelegenheden of op beurzen. Door de transparante uitvoering van de posterhouders wordt de inhoud op een professionele en duidelijke manier gepresenteerd. Dankzij de twee ophangingen aan de bovenzijde van de posterhouders zijn ze eenvoudig op te hangen.

Posterhouders in twee formaten
Bij Europel bieden we posterhouders aan in A3- en A4-formaat. Zo kun je altijd de juiste maat kiezen voor jouw specifieke toepassing. Onze posterhouders zijn gemaakt van hoogwaardig en glashelder acrylaat, wat zorgt voor een lange levensduur en een professionele uitstraling. Wil je meerdere posters tegelijkertijd ophangen? Bekijk dan onze magneten.

Bestel jouw posterhouders bij Europel
Bij Europel vind je altijd de posterhouders die aan jouw wensen voldoen. Onze posterhouders zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Bestel vandaag nog jouw posterhouders bij Europel en profiteer van onze snelle en betrouwbare levering. Bij Europel staat de klant altijd op de eerste plaats!